Technojet beregening gevestigd te Loosdrecht/Hilversum en Lattrop.


Aanleggen van een tuinberegening...

Bronboring t.b.v. tuinberegening

Technojet biedt u de mogelijkheid om een professioneel geboorde bron te realiseren met een lange levensduur.

Vaak denkt men dat wanneer er een beregening wordt geïnstalleerd de hele tuin overhoop gehaald wordt. Welnu, dit is dus zeker niet het geval. Technojet werkt met geavanceerde machines en vakbekwame mensen waardoor er na het installeren bijna niets te zien is, zelfs niet in het gras! Of u nu een grote of kleine tuin hebt, voor elke tuin is er een beregening op maat. Afhankelijk naar de grootte van de tuin wordt bepaald of er wordt beregent met leidingwater of middels een bron. De meeste sproeiers worden onzichtbaar weggewerkt zodat er ook geen storende sproeiers in de tuin zichtbaar zijn. Door de waterdruk komen ze uit de grond en zullen na het sproeien weer verdwijnen.

Wanneer u plannen heeft voor de aanleg van een tuinberegening, komen wij altijd binnen ons werkgebied vrijblijvend langs voor een korte kennismaking en een impressie van de tuin. Naar aanleiding hiervan brengen wij u geheel vrijblijvend een offerte uit met een gericht advies qua gebruik en onderhoud. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw eigen smaak en ideeën.

Zelf aanleggen...

Indien u graag zelf een beregening wilt aanleggen dan kunnen wij u hierin begeleiden. Wanneer u een tekening van de tuin hebt gemaakt kunt u hiermee bij ons langskomen voor advies hoe het aan te leggen en wat er aan materialen nodig zijn. Vervolgens kunnen wij een prijs berekenen wat de totale kosten zijn. Tekeningen kunnen tevens worden toegestuurd.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op voor een passende offerte.