Technojet beregening gevestigd te Loosdrecht/Hilversum en Lattrop.


Het beregenen van borders en planten...

Uw tuin is een zoals u weet een plek om te ontspannen en van te genieten. Uw planten en gazon houdt u groen en gezond door de juiste beregening. Technojet heeft hiervoor uitstekende oplossingen voor beregening, watertransport, beregeningspompen en automatische beregening. Voor nagenoeg iedere tuin heeft Technojet een efficiënte beregeningoplossing.

Om te beginnen is er de Pop-up sproeier die aan de rand van de border wordt geplaatst. Door de waterdruk komt deze omhoog en zal door de ingestelde sproeikop het betreffende vak gaan beregenen. Door de veelvoud aan verwisselbare sproeikopjes kunt de de meeste bordervormen sproeien. Bijvoorbeeld een kwart, halve en een hele cirkel. Daarnaast zijn er sproeimondjes die een vierkant vlak of een rechthoek kunnen beregenen.

hunter-bordersproeier

Dan is er de Microsproeier. Deze wordt in de regel in een groep van 15 stuks op de waterleiding aangesloten.
Dit gaat heel simpel:
U legt een hoofdbuis van bijvoorbeeld 16 mm en om de 2 tot 3 meter prikt u een gaatje in de slang en vervolgens drukt u de aansluit-tule van de microsproeier erin. Deze microsproeier is zuinig in watergebruik en leverbaar als kwart, halve, hele cirkel en als een streepsproeier.

microsproeiers microsproeiers

Voor Plantenbakken is er bijvoorbeeld de Druppelaar. Deze geeft 2 tot 4 ltr per uur en kunnen zelfstandig als systeem worden aangesloten of in combinatie met een serie bordersproeiers.
Ook zijn ze instelbaar wat handig is wanneer u grote of kleine potten op het terras heeft staan.

Druppelberegening Druppelberegening

Gunstig onderhoudscontract!

Wij bieden U een interessant flexibel onderhoudscontract om uw tuinberegening de gehele zomer optimaal te laten functioneren en in de winter te beschermen tegen vorstschade. Prijs op jaarbasis nog geen € 100,=!

In het voorjaar komen wij bij u langs om de installatie aan te sluiten, het systeem volledig testen en indien aanwezig de sproeicomputer in de stellen op de gewenste sproeitijden.
Mocht u in de loop van het seizoen de sproeicomputer gewijzigd willen of moet er een sproeier anders worden afgesteld dan komen wij dit kosteloos éénmalig verzorgen.
In de winter blazen wij middels een compressor het gehele systeem leeg zodat u bij vorst geen schade ondervindt.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op voor een passende offerte.