Technojet beregening gevestigd te Loosdrecht/Hilversum en Lattrop.


Aanleggen van een tuinberegening...

Bronboring t.b.v. tuinberegening

Technojet biedt u de mogelijkheid om een professioneel geboorde bron te realiseren met een lange levensduur.

De toepassing van grondwater om uw tuin te beregenen komt steeds meer voor gezien de aanhoudende droogte in Nederland. Onze waterbronnen laten wij handmatig pulsen en wij houden rekening met het feit dat grondwater ijzer kan bevatten waardoor de muren van het huis bruin gaan worden als er tegenaan gespoten wordt. Echter bij een juiste afstelling van de sproeiers zal dit probleem minimaal zijn. Ook zoeken wij altijd een juiste zandlaag waardoor in de regel praktisch schoon water komt met een minimum aan ijzer. Rondom de ingebrachte pvc pijp wordt grind gestort en aan de onderkant van de PVC filterpijp een blindkap geplaatst.

Wanneer u plannen heeft voor de aanleg van een tuinberegening, komen wij altijd binnen ons werkgebied vrijblijvend langs voor een korte kennismaking en een impressie van de tuin. Naar aanleiding hiervan brengen wij u geheel vrijblijvend een offerte uit met een gericht advies qua gebruik en onderhoud. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw eigen smaak en ideeën.

Zelf aanleggen...

Indien u graag zelf een beregening wilt aanleggen dan kunnen wij u hierin begeleiden. Wanneer u een tekening van de tuin hebt gemaakt kunt u hiermee bij ons langskomen voor advies hoe het aan te leggen en wat er aan materialen nodig zijn. Vervolgens kunnen wij een prijs berekenen wat de totale kosten zijn. Tekeningen kunnen tevens worden toegestuurd.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op voor een passende offerte.