Technojet beregening gevestigd te Loosdrecht/Hilversum en Lattrop.


Het beregenen van kassen...

Om een kas te beregening heeft men de keuze uit diverse sproeiers met diverse toepassingen. Met deze sproeiers kun u naast het besproeien van kassen deze ook toepassen voor bijvoorbeeld kippeschuren en als koelsysteem. Onderstaand een opsomming van diverse kassproeiers:

Eindor kassproeier 866.

De Eindor kassproeier 866 is ontworpen om de koppositie te zijn in de kas of als koelingssysteem in de kippeschuur. De sproeier kan verbonden worden direct op de bovenleiding. Als extra kunt u een anti-drip element mee bestellen om nadruppelen te voorkomen bij de opening en de sluiting van het systeem. De minicompact 866 beregent grote oppervlaktes met uniform waterdistributie. Kan geplaatst worden in overlapping-irrigatie in afstand van 6 x 6 mtr.


Capaciteitmogelijkheden: 35, 40, 50, 60 ,70, 90, 105, 120, 140, 160 ltr/uur.
Werkdruk 1,0 - 2,5 bar.
Diameter 5 tot 10 mtr.
Sproeigebied 360 graden.
Druppels maat: Medium.
Applicaties: Kas, koelingssysteem, kippeschuur.

eindor-kassproeier 866

Coolnet mist sprayer en VDL nylon nevelsproeier.

Super-fine statische nevel sprayer, speciaal ontworpen voor het koelen en humidifying van kassen en vee, en voor irrigatie over rooting tables. Op een relatief lage druk van 4 bar, verdeelt de Coolnet gelijkmatig het water met een gemiddelde daling met een grootte van 90 micron. (Op een druk van 3bar, de gemiddelde grootte zal worden 105 micron). Deze druppels zullen onder adequate omstandigheden-verdampen, waardoor de temperatuur daalt. Bridgeless ontwerp elimineert druipen.


Wilt u meer informatie inzake de door ons te leveren kassproeiersneemt u dan contact met ons op voor een passende offerte.kassenberegening